• 1

Keuken krijgt professionele uitstraling

Ontwerpers en interieurarchitecten beamen het volmondig: de keuken is het meest uitdagende deel van het huis. Dat blijkt ook wel uit het feit dat er gemiddeld steeds meer geld voor wordt uitgetrokken om tot een aansprekend en vooral persoonlijk keukenontwerp te komen. Telkens weer anders, gedachtig het spreekwoord, "zoveel mensen, zoveel zinnen". Maar ondanks de tegenstellingen in smaak, hebben de keukens ook vele aspecten gemeen. Ze moeten vooral ergonomisch, gerieflijk, fraai en praktisch zijn. Daarbij gaan losse elementen, kleur en een mix van materialen een steeds belangrijkere rol spelen. De innovatie van de inbouwapparatuur lijkt niet meer te stoppen. Dankbaar wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheden die de elektronica biedt. Niet alleen in het belang van een toenemende gebruiksvriendelijkheid, maar tevens in het beperken van het energieverbruik.

Veel aandacht wordt thans besteed aan de vormgeving. Koelkasten en fornuizen die voorheen schuil gingen achter panelen, schitteren nu solitair. Steeds vaker passen de designers "edelstaal" evenals aluminium toe, waardoor de keuken een meer professionele uitstraling krijgt. Hout en mdf zijn nog steeds basismaterialen, maar dan wel vaker gecombineerd met onder meer glas of steen.

Welke culinaire sfeer u ook wenst, bij Konings Installateurs die niet merk gebonden is, heeft u alle vrijheid uw plannen te realiseren. Bij de samenstelling van uw keuken kunt u rekenen op medewerkers van Konings, die de kunst van ontwerpen verstaan. Ze tonen, uitgaande van het beschikbare budget, hoe mooi en functioneel een keuken kan zijn in vrijwel elke beschikbare ruimte. Niet zelden, scheppen ze soms met eenvoudige aanpassingen een geheel nieuw, verrassend beeld.

Indien u de aanschaf van een nieuwe keuken overweegt, verzoeken ze u een afspraak te maken. Want ze willen graag ongestoord en in alle rust samen met u tot een goed afgerond plan kunnen komen.