• 1

Badkamer verandert in sanitaire ontspanningsruimte

De badkamer ondergaat een totale metamorfose. De sanitaire ruimte die voorheen werd gebruikt om je er te wassen en de tanden te poetsen, verandert in een ontspanningsvertrek met het accent op comfort en luxe. Prachtige stoom- en bubbelbaden, multifunctionele douches, hydromassage en sauna's in vele uitvoeringen staan ter beschikking om tot rust te komen en zonodig de stress en de vermoeidheid weg te spoelen. Een tweede badkamer in de woning is, in navolging van onder anderen de Spanjaarden, ook al geen uitzondering meer.

Bij Konings kan men zich deskundig laten informeren over de mogelijkheden en de apparatuur. Dat geldt ook voor senioren die hun bestaande badkamer willen aanpassen in het belang van veiligheid en comfort.
In nauw overleg met u zullen de specialisten van Konings, die kunnen bogen op een ruime ervaring, zowel bij nieuwbouw als renovatie tot een doordacht en functioneel ontwerp komen. Nadat u in de toonzaal uw keuze ten aanzien van onder meer het sanitair, de tegels, de verwarming en de verlichting kenbaar heeft gemaakt, zal Konings een offerte uitbrengen.

Na accoordbevinding gaan de ervaren medewerkers Konings aan de slag. Omdat ze alle disciplines beheersen, van het tegelzetten tot en met het aanleggen van leidingen en het aansluiten van het sanitair, kunnen ze het werk zonder hulp van derden uitvoeren. Ook kleine bouwtechnische veranderingen nemen ze voor hun rekening. Dat betekent voor u als klant slechts één aanspreekpunt: Konings.

De werkzaamheden zullen in een zo kort mogelijke, aaneengesloten periode worden uitgevoerd. In een bewoonde situatie wordt veel aandacht besteed aan de werkomgeving, teneinde de overlast tot een minimum te beperken.

Volg ons op Facebook