• 1

Zonwering krijgt modische meerwaarde

Het is nog niet zo lang geleden dat u bij de aanschaf van uw zonwering maar een beperkte keuze uit kleuren en dessins had. Eigenlijk was toen dat ook niet belangrijk, want het zonnescherm werd immers uitsluitend om praktisch redenen aangeschaft: de zon van het terras of buiten de deuren houden. Die periode is definitief afgesloten sinds de producenten met een enorm aanbod doek komen. De zonwering is niet alleen trendgevoelig, maar tevens modisch geworden.

Uitvalscherm

U kunt thans bij Konings naar hartelust kiezen uit vele honderden tinten en dessins, passend bij elke woonstijl. Zo wordt u in de gelegenheid gesteld om de kleur van het doek, precies af te stemmen op uw tuinmeubels en interieur. Het is ook al geen uitzondering meer dat het doek van het zonnescherm wordt vervangen als het huis in nieuwe frisse kleuren is geschilderd. De tinten moeten immers ook op elkaar zijn afgestemd. Daarbij kunt u tevens uw markiezen betrekken, want Konings zorgt er voor dat ze vakkundig opnieuw worden bekleed.

Knikarmscherm

Ook de technische ontwikkeling is niet meer te stoppen. Niet alleen het zonnescherm wordt geperfectioneerd hetgeen met drie jaar schriftelijke garantie wordt bevestigd, maar ook de hor, die thans in diverse uitvoeringen en in vele tinten leverbaar is. Veel belangstelling bestaat voor de hordeur, die zich bij het openen en sluiten automatisch af- en oprolt, hetgeen ook in esthetisch opzicht een belangrijke verbetering is.

Markiezen

Konings zorgt steeds voor maatwerk. Want zonwering en hor worden, exact afgestemd op de situatie, precies op maat gemaakt. Daarbij wordt niets aan het toeval overgelaten. De medewerkers van Konings meten bij u thuis op en zullen tevens adviseren welk type zonnescherm het meest geeigend is. Vervolgens brengen ze, geheel vrijblijvend, een offerte uit. Konings, die voor een deskundige montage zorgdraagt, kiest uitsluitend voor erkende topmerken, die een uitstekende kwaliteit koppelen aan een betaalbare prijs.

Rolluiken

Rolluiken leveren een bijdrage aan de energiebesparing. Ook werkt het in de zomermaanden isolerend en is de betreffende ruimte een stuk koeler dan zonder rolluik. Tevens heeft het een vertragend effect op inbrekers. De kap, geleiders en lamellen zijn van aluminium en in diverse kleuren leverbaar.

Volg ons op Facebook