• 1

Centrale verwarming voor comfortabel wonen

Centrale verwarming al of niet in combinatie met vloerverwarming is in zeer belangrijke mate medebepalend voor het wooncomfort. Dankzij voortgaande technologische ontwikkelingen, zijn thans geavanceerde temperatuurregelingssystemen en hoge- rendementsketels beschikbaar, die een gunstige invloed hebben op onder meer het energieverbruik.

Maar het oog wil ook wat. Sedert de radiator door de designers is ontdekt, behoeft ze niet meer zoveel mogelijk te worden weggemoffeld. Ze mag gezien worden. Dat heeft bovendien het voordeel dat er ook minder warmteverlies optreedt. Onderging aanvankelijk alleen de radiator in de badkamer een modische metamorfose, thans worden ook prachtige modellen ontworpen voor alle vertrekken van de woning. Design is "in".

Bij Konings Totaalinstallateurs krijgt u een uitstekend overzicht van de vernieuwende vormgeving. Uitgangspunt is een centrale verwarming, geheel overeenkomstig uw wensen. De experts van Konings kunnen u deskundig informeren over de voor- en nadelen van de diverse systemen. Ze zullen, rekening houdend met het gebruik, de isolatiewaarde van het pand en de gewenste ventilatie, voor iedere ruimte een zo efficient mogelijk verwarmingsplan opstellen.

Zo vormen vloerverwarming (op water of elektriciteit) en de designradiator een ideale combinatie in de badkamer. In ruimten zoals garages en schuren, die in de eerste plaats vorstvrij moeten zijn, kan de traditionele radiator uitstekend haar diensten bewijzen. Ten aanzien van de woonvertrekken zijn er met een keuze uit de verschillende vormen vloer- en hetelucht-verwarming, designradiatoren en convectors, volop mogelijkheden. De keuze wordt mede bepaald door de gewenste binnenhuisarchitectuur en woonstijl.

Volg ons op Facebook