• 1

Verlichting die zich onderscheidt

De collecties verlichting van Konings onderscheiden zich zichtbaar van de massaproductie. Dat is het gevolg van een intensieve speurtocht naar de exclusievere modellen. Veelal afkomstig van de kleinere verlichtingsfabrikanten in onder meer Frankrijk, Duitsland en Spanje. Veelal worden de lampen zoals van Nou Still in Catelonië rechtstreeks geimporteerd. In de sfeervolle verlichtingszaak kan men een keuze maken uit diverse modellen, evenals uit vele lampenkappen, die eventueel, speciaal kunnen worden gemaakt.

Het internationale verlichtingsassortiment omvat circa tachtig merken. Met bekende namen als Harco Loor en Holtkötter neemt design een belangrijke plaats in. Een exclusiviteit, die extra wordt onderstreept met de collectie Bankamp, die uitsluitend te vinden is bij de vooraanstaande verlichtingszaken.

Er is een zeer ruime keuze uit lampen voor elke woonsfeer. Konings hecht veel waarde aan een deskundig advies, die vaak pas wordt gegeven als eerst bij de klant thuis de woonsfeer is "geproefd". Bovendien wordt u tevens in de gelegenheid gesteld om de lamp van uw keuze bij u thuis te beoordelen. Mocht het model tegenvallen, dan wordt u in de gelegenheid gesteld het te ruilen voor een andere lamp.

Ook voor de verlichting in uw tuin en rondom de woning kunt u terecht bij Konings. Er is een ruime keus in buitenverlichting en tuinverlichting van klassiek tot modern.
Naast de verlichting voor in huis heeft Konings ook verlichting voor kantoor en winkelinrichting. Hiervoor kunnen lichtplannen en berekengingen op maat worden gemaakt. Ook het aanlichten van gebouwen behoren tot de mogelijkheden.

Regelmatig worden complete verlichtingsplannen voor zowel particulieren als het bedrijfsleven gemaakt. Tot de gedegen service behoort tevens het repareren van lampen, ook al zijn ze elders gekocht. Met een geheel eigen garantie waarborgt Konings de kwaliteit van de verlichting.
Naast de verkoop van deze mooie verlichting heeft Konings de vakkennis en de vakmensen in huis om deze lampen bij u thuis of op bedrijf vakkundig te monteren.

Volg ons op Facebook