• 1

Specialist in Riolering

Het aanleggen van een goede riolering is natuurlijk ook het werk voor een specialis in de installatietechniek. Konings heeft een jarenlange ervaring in het aanleggen, vervangen en onderhouden van rioleringen.

Het vervangen van een verzakte riolering in de tuin of een oude gres afvoerleiding door boomwortels is dicht gegroeid wordt waar mogelijk machinaal uitgegraven, en om schade aan andere leidingen in de grond of aan de tuin met de hand uitgegraven. Voor de renovatie van bestaande leidingen zonder hak en breekwerk kan er zelfs een buis in buis worden gemonteerd, hier wordt onder druk en met stoom een kous doordrenkt met kunsthars in de buis geblazen, vervolgens worden de aftakkingen door een robot uitgefreesd en dan kan de oude weer voor jaren mee.

Voor het verhelpen van verstoppingen kan afhankelijk van de aard van de verstopping diverse materieel worden ingezet, van elektrische veren met frezen of kettingen tot hoge druk ontstopper. Ook stank problemen door een lek in de leiding kunnen snel opgespoord worden met een rookmachine.

Kortom alle rioleringsproblemen kunnen door Konings worden verholpen.

Volg ons op Facebook